Workshopserie Affärsmannaskap

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5

onsdag 27 februari 2019

08:30 - 12:00

Idag är förändringshastigheten hög, våra livs- och våra arbetssituationer förändras konstant. Vi behöver hitta en affärsmannaroll i vårt yrke, som möjliggör ett professionellt arbetssätt på alla plan. Välkommen till denna workshopserie med fokus på konkret nytta.
Philip Wramsby

Under tre förmiddagar får du ta del av en palett av verktyg inom ramen för begreppet affärsmannaskap. Etablerad teori värvas med övningar och diskussioner med målet att ge en övergripande inblick i teori samt ge praktiska och konkreta tips på hur du som individ och ledare kan utveckla ditt affärsmannaskap och skapa en grund för maximera affärsmässigheten inom organisationen. Vilka verktyg fungerar för dig i din vardag?
Detta tar vi upp:

Workshop 1: Arbetsstruktur (27 februari kl. 8.30–12.00)

Workshop 2: Försäljning (12 mars kl. 8.30–12.00)

Workshop 3: Ledarskap (26 mars kl. 8.30–12.00)

Efter sista workshopen träffar du workshopledaren på egen hand där ni tillsammans summerar insikter, lärdomar och konkret justerar och adderar nya kunskaper i din vardag i syfte att öka din affärsmässighet. Genomgående i workshop-serien varvas teori med praktiska övningar och diskussioner.

Workshopserie Affärsmannaskap

Plats: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg (OBS, NY ADRESS!)
Pris: 6.000 kr, exkl. moms

Workshopledaren Philip Wramsby är affärsutvecklare och specialiserad inom kunderbjudande och ledarskap- och organisationsutveckling.

Vem kan gå? VD/ Ledare och gruppchefer (som jobbar med externa kund- och leverantörskontakter) från företag som deltar i Expedition Framåt.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend