Workshopserie: Ekonomistyrning för bolag med konsultverksamhet

Almi Företagspartner Väst

Ekelundsgatan 1, vån 7

onsdag 27 november 2019

16:00 - 18:00

En fördjupande workshopserie som riktar sig till företagsledare som är icke-ekonomer och som vill få fördjupad förståelse och verktyg för framåtriktad ekonomistyrning för konsultverksamheter.
Workshopserie: Ekonomistyrning för bolag med konsultverksamhet startar den 27 november.

Workshopen berör bland annat underliggande rutiner och processer, budgetering och lönsamhetsstyrning för konsultprojekt och hela bolaget, nyckeltalsanalys samt finansiering med specifik inriktning mot bolag med konsultverksamhet.

Workshopledare är David Filipsson och Anna Hultberg från Fintegrity. De har lång erfarenhet av att jobba med små och medelstora, ägarledda företag med tillväxtambitioner. 

Till skillnad ifrån grundworkshopen i samma ämne (Ekonomistyrning för bolag i tillväxt med start den 8 oktober) så får du här en koncentrerad och smalare, men samtidigt spetsigare utbildning, med inriktning mot konsultbranschen.

Datum: 27/11 och 4/12  kl 16.00 – 18.00

Plats: Almi Företagspartner Väst, Ekelundsgatan 1, vån 7

Pris: 2000 kr exkl. moms

Vem riktar sig workshopen till?
Workshopserien riktar sig till företagsledare inom konsultbranschen som är icke-ekonomer och vars företag deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. OBS! Kursen riktar sig inte till financial controller, ekonomiansvarig eller liknande.

Workshopserien genomförs tillsammans med Almi Företagspartner Väst.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend