Workshopserie: Marknad & sälj – skapa ett fungerande samarbete!

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5, Göteborg

tisdag 25 februari 2020

09:00 - 12:00

Hur skapar, strukturerar och förfinar man samarbetet mellan marknad och sälj? Hur skapas en modern strategi där de drar åt samma håll, tillsammans? I denna workshopserie kommer du att se över säljorganisationens processer och arbetssätt och få verktyg och inspiration att påbörja en Sales & Marketing Playbook som kan bli sälj- & marknadsorganisationens bibel.
Alice Orbelin håller workshopserie om marknad och sälj för tillväxtprogrammet Expedition Framåt hos Business Region Göteborg

Vi anpassar processer, metoder och verktyg för att skapa förutsättningar att lyckas med denna svåra transformation. Workshopledaren Alice Orbelin har lång erfarenhet av att både driva företag och att som konsult hjälpa bolag att bygga skalbara sälj- och marknadsprocesser som säkerställer en ökad tillväxt.

Delar av innehållet:

  • Kundens köpresa – skapa långsiktiga relationer
  • Transformation – digitalt kontra analogt, behöver man välja sida eller funkar en mix?
  • Marketing & Sales enablement – skapa processer och arbetssätt för sälj och marknad som håller ihop
  • Allierat arbetssätt för marknad och sälj – konkretisera!
  • Social selling hitta och skapa relationer med nya kunder via sociala kanaler

Under tre halvdagar får du i grupp ta till dig teori, diskutera metoder och får handfasta tips och verktyg att ta med dig tillbaka i ditt dagliga arbete. Därefter bokar du och workshopsledaren in ett individuellt möte där ni summerar workshopen, insikter och lägger en plan för fortsättningen.

Datum:
Workshop 1: tisdagen 25:e februari kl. 9–12   
Workshop 2: tisdagen den 10:e mars kl. 9-12 
Workshop 3: tisdagen den 24:e mars kl.9-12
Möte: Individuellt uppföljningsmöte (2 tim)

Plats:
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Kostnad: 6.000 kr ex moms/person

Vem riktar sig denna workshopserie till?
Denna workshopserie vänder sig till företagsledaren, försäljnings- och/eller marknadsansvarig. Är alla samma person så kan operativa medarbetare på sälj & marknad också vara med. Det är extra givande att minst två personer från varje företag deltar för maximal effekt.

Företaget behöver delta i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Gör ni inte det idag? Hör gärna av er till expeditionframat@businessregion.se för att få veta mer om vad det innebär!

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend