Article image
Göteborgsregionen på MIPIM

Hallå där, Andreas Göthberg från MIPIM

Vi har pratat med Andreas Göthberg, ansvarig för internationella investeringar på Business Region Göteborg, och fått en lägesrapport efter första dagen på fastighetsmässan MIPIM i Cannes.

Main content

Hej Andreas! Hur har första dagen varit på mässan?

- Väldigt bra, redan tidigt på tisdagen fylldes det på rejält med besökare. På tisdag eftermiddag när stora delar av den svenska delegationen kom till mässan så fylldes vår monter ordentligt. Vi har haft seminarium i montern och under kvällen arrangerade vi även en workshop för alla deltagare i Göteborgsdelegationen, vilket alltid är ett väldigt uppskattat inslag i MIPIM-satsningen.

Vad snackas det om på årets MIPIM?

- Digitalisering är en riktigt stor fråga här i år, precis som inom många andra områden. I Göteborgsmontern har vi presentationer kring frågan både tisdag och onsdag!

Hur är intresset för Göteborgsregionen?

- Vi upplever ett mycket stort intresse och det märks att vi nått ut med budskapet att det skall investeras upp emot 1000 miljarder kr i regionen. Under de här dagarna har vi också många bokade möten.

Tack Andreas och fortsatt lycka till!

- Tack så mycket!

Färgbox

Fakta om MIPIM:

MIPIM är en av världens ledande mötesplatser inom fastighetsbranschen. Förra året (2018) var det cirka 26 000 besökare, 3 100 utställare och deltagare från 100 länder. Mässan pågår den 12-15 mars och Göteborgsregionen finns representerade på plats för 22:a året.

 

Print this page:

Tip a friend