Article image
Elisabet Vinberg Hearn

Så skapar du lönsam företagskultur

Hur skapar man en lönsam företagskultur? Och vad är egentligen effektivt ledarskap? Elisabet Vinberg Hearn visar hur man coachar till framgång och leder anställda i organisationen på ett effektivt och inspirerande sätt, allt med målet att bli en bättre ledare och uppnå bättre resultat.

Main content

Elisabet Vinberg Hearns bevisade strategi för att skapa lönsamma företagskulturer genom framgångsrika team, affärsenheter och företag, kombinerar ett starkt affärssinne med ett sunt företagsklimat och effektivt ledarskap.

På dagens ledarseminarium berättar hon hemligheten bakom vad som gör folk engagerade på jobbet och hur företag kan genomföra förändringar med minimalt motstånd och hög produktivitet, hur man skapar "företagsambassadörer" och hur man leder sig själv till framgång och lycka. Allt inriktat på medarbetarnas engagemang, den största mänskliga drivkraften för lönsamhet. För ju mer ansvar personalen tar för sin del av arbetet, ju större kundlojalitet och lönsamhet uppnås i företaget.

Elisabet Vinberg Hearn har de senaste åren arbetat som vd och konsult för Think Solutions. Förutom utbildning inom neurolingvistisk programmering, NLP, är hon också certifierad sporthypnotist och tidigare marknadsekonom. Elisabet Vinberg Hearn har omfattande erfarenhet av organisations-, team-, ledarskaps- och personlig utveckling på den internationella och svenska arenan. Hon är en inspirerande ledare och coach, med erfarenhet från ett antal olika branscher som finans, rese, detaljhandel, IT och transport. Hon har också arbetat med marknadsföring av bland annat Tie Rack och American Express.

Print this page:

Tip a friend

Bottom content