Article image
Ningbo, Kina

Vill du göra affärer med Kina?

Den 3 december kommer en delegation från Ningbo, Kina till Göteborg för att delta i Ningbo-Gothenburg Industrial Cooperation Conference. I konferensen ingår bland annat ett seminarium inriktat på affärsmöjligheter och samarbeten. Ulf Landin, Director International Relations, Business Region Göteborg är ansvarig för konferensen och vi har ställt några frågor till honom.

Main content

Ningbo kommer med en delegation till Göteborg. Vilka är det som kommer?

- Ja, det stämmer. Det är en delegation på ett 30tal företag och organisationer inom bland annat fordonsindustrin och life science. Med andra ord en bred samling av personer som vill bygga nätverk och göra affärer, säger Ulf Landin.

Vem är det som arrangerar konferensen?

- Ningbo stad arrangerar konferensen och Business Region Göteborg supporterar tillsammans med Business Sweden och Sweden China trade Council. Ningbo har en av världens största hamnar med mycket handel och industri i sin region. Bland annat har Geely sitt huvudkontor i Hangzhou som är en del i regionen.

Vilka företag kan vara med och finns det fortfarande möjlighet att få en plats?

- Företag och organisationer som vill göra affärer med Kina är mycket välkomna. Mötet äger rum den 3 december och det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig. Det är ett mycket bra tillfälle att lyssna till många spännande talare, nätverka och delta på middagen som bekostas av Ningbo stad. Varmt välkommen!

Print this page:

Tip a friend