Expedition Framåt ger ditt företag kraft att växa

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt program för företagsutveckling hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa lönsamhet och hållbar tillväxt.

Vi vet att du som företagare måste klä dig i olika roller och att tiden är knapp… mest hela tiden. Det gör det svårt hitta tiden till att utveckla affären på lång sikt. I vårt företagsprogram kan vi hjälpa dig skapa den tiden.

Många företagare (små och medelstora) säger just det till oss, att de inte har tid att ta tag i den långsiktiga strategin. Men vi menar att företagare, genom tydliga strukturer och strategier, får just det… tid över.

Vi på Business Region Göteborg har genom åren hjälpt tusentals företagare att öka sin tillväxt och omsättning samtidigt som de nyanställer fler. I vårt företagsprogram erbjuder vi analyser, seminarier och workshops. Och tillgång till våra rådgivare och experter, förstås. Har du till exempel rätt kompetens för att säkra affären? Kan du effektivisera försäljningen? Har du paketerat ditt erbjudande rätt?

Vi vet att alla företag är olika. Därför får alla företagare en personlig företagsrådgivare som hjälper just dig att utvecklas långsiktigt samtidigt som du släcker akuta bränder.

Kontakta oss så berättar vi mer

Varmt välkommen att höra av dig till vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller expeditionframat@businessregion.se så bokar vi in ett förutsättningslöst möte om hur vi kan stärka ditt företag.


Företagstestet - ta pulsen på ditt företag
Företagare berättar - Expedition Framåt

Högre lönsamhet än konkurrenter

Seminarier och event

Analyser och workshops

Experter inom företagsutveckling

Deltagande företag i Göteborgsregionen

Forskningsmodell för tillväxt

Tip a friend