Expedition Framåt ger ditt företag kraft att växa

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt program hjälper vi hundratals företagsledare att skapa ännu bättre lönsamhet.
Programmet Expedition Framåt

Expedition Framåt vänder sig till dig som är företagsledare med tillväxtambitioner för ett litet eller medelstort företag i Göteborgsregionen. I programmet arbetar vi med långsiktig företagsutveckling baserad på mångårig forskning och de senaste trenderna från näringslivet. Det kan handla om hur du paketerar ditt erbjudande, blir en tydligare ledare, utvecklar nya marknadsförings- och säljkanaler, hittar rätt kompetens eller ökar effektiviteten i företaget via digitalisering.

Genom programmet får du en personlig företagsrådgivare och tillgång till seminarier, workshops, nätverk samt mötesplatser som skapar värdefulla kunskaper och kontakter för din tillväxtresa.

Kontakta oss så berättar vi mer

Varmt välkommen att höra av dig till vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller expeditionframat@businessregion.se så bokar vi in ett förutsättningslöst möte om hur vi kan stärka ditt företag.


Företagstestet - ta pulsen på ditt företag
Företagare berättar - Expedition Framåt

Högre lönsamhet än konkurrenter

Seminarier och event

Analyser och workshops

Experter inom företagsutveckling

Deltagande företag i Göteborgsregionen

Forskningsmodell för tillväxt

Tip a friend