Hur kan vi hjälpa dig?

Företag som vill växa och utvecklas behöver ofta stöd på vägen. Bland våra erbjudanden finns ett skräddarsytt tillväxtprogram samt kostnadsfri affärsrådgivning för dig som funderar på en internationalisering. Vi hjälper även till när det inte blir som man tänkt sig med ekonomin. Och behöver du stöd i en fråga som rör tillstånd och regler har vi finns företagslotsen till hands.
Vi kan hjälpa dig att hitta rätt kunskap och kontakter för ditt företagande.

Kanske är det dags för en nystart i företaget? Eller dags att testa vingarna utomlands? Då har du kommit rätt!

Vi har en rad affärsutvecklande tjänster för dig som driver nytt eller etablerat företag.

Vi har också flera nätverk och mötesplatser för dig som driver företag så vi kan lotsa dig vidare till rätt kontakter. Driver du ett företag med samhällsnytta i fokus finns det affärsutvecklande insatser att ta del av. Och behöver du stöd i frågor som rör tillstånd och regler finns företagslotsen tillhands.

Genom seminarier, workshops, nätverk och mötesplatser förmedlar vi också  kunskap och kontakter för att stötta dig och ditt företag, så att du ska må så bra som möjligt och växa långsiktigt på ett stabilt och hållbart sätt.

Expedition Framåt - ett tillväxtprogram
Företag som deltar i Expedition Framåt har bättre tillväxt och resultat än sina konkurrenter. Helt enkelt affärsutveckling som ger resultat. Och ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt. Just nu har vi drygt 300 företag i Göteborgsregionen som deltar i programmet. Välkommen att följa med ombord på tillväxtresan!

Enterprise Europe Network - vägledning till Europa och världen
Funderar du på att ta steget ut på den europeiska marknaden? Vi erbjuder kostnadsfri information och råd om EU-regler och finansiering, förmedling av internationella affärspartners samt innovationscoachning.

Företagsakuten - hjälp vid ekonomiska problem
Och skulle något trassla med ekonomin så finns Företagsakuten, som hjälper till om du som företagare har, eller riskerar att få, ekonomiska bekymmer.

Företag 365 - få fart på ditt företag
Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram som riktar sig till dig som är småföretagare eller nyföretagare och vill ge din verksamhet en rejäl knuff framåt.

Socialt företagande - affärsutvecklande insatser
Göteborgs Stad satsar på samhällsnytta. Här finns affärsutvecklande insatser att hämta för dig som driver socialt företag.

Tillstånd och regler
Företagslotsen hjälper dig som företagare att enkelt komma vidare i svåra ärenden.
 

Färgbox

verksamt.se
På verksamt.se finns samlad service och information från flera myndigheter på samma plats. Allt för att göra det enklare för dig som driver företag.

 

Tip a friend