Workshopserien Driva - Få fart på ditt företag

Vill du få nya kunskaper i affärskunskap som får ditt företag att växa och ökar lönsamheten? Vill du hitta nya kunder och bredda ditt nätverk? Då ska du delta i Driva – en workshopserie för dig som vill få fart på ditt företag!

Ta ditt företag till nästa nivå

Driva är workshopserien för dig som redan driver företag och vill ta nästa steg. Som deltagare i Driva får du ta del av fyra workshops som inkluderar affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Du får dessutom två timmars personlig rådgivning. Varje workshop leds av våra erfarna rådgivare. Nästa start 13 september.

Anmäl dig

foretag365_-business-region-goteborg.png
Programupplägg

Innehåll workshopserien Driva

Driva är en workshopserie på fyra tillfällen som ger dig förståelse för helheten om hur affärsutvecklingens olika delar behöver samspela för att effektivt kunna möta konkurrens, skapa tillväxt och säkra lönsamhet.

Varje workshoptillfälle innehåller teori varvat med praktik där vi går igenom sambanden mellan affärsutvecklingens fyra viktigaste delar:

 • Affärsmodell - Affärsmodellen är en beskrivning av hur verksamheten ska skapa värde för kunden. Under workshopen går vi igenom dina varor/tjänster och hur du når kunder för att tjäna pengar
 • Marknadsföring - Workshopen fokuserar på marknadsplanering och segmentering av dina målgrupper. Fokus ligger också på ditt varumärke, dina kanaler och varför kunden ska välja just ditt företag. 
 • Ekonomi - I denna workshop går vi igenom budgetering, kalkyler och nyckeltal. Vi tittar på hur du kan använda ekonomi som beslutsunderlag för att bli mer framgångsrik.
 • Försäljning - Under workshopen diskuterar vi säljplanering, nykundsbearbetning och kundvård. Dessutom går vi igenom hur du hittar affärer och gör dina möten mer säljande. 

Personlig rådgivning (2 h) - Efter avslutad workshopserie får du dessutom två timmars personlig rådgivning inom det område du önskar eller där du känner att du behöver stöd. 

Kontakta mig

Ladda ner produktblad (pdf)

Workshopledare

Varje workshoptillfälle genomförs i de kreativa lokalerna på YESBOX i Gamlestaden och leds av våra kompetenta och erfarna rådgivare.

 • Foto på Andreas Molander

  Andreas Molander

  Andreas har stor erfarenhet av affärsutveckling i startup- och innovativa bolag samt framtagning och genomförande av strategiska mål.

 • Foto på Ingrid Alestig

  Ingrid Alestig

  Ingrid har specialistkunskap inom försäljning och mångårig erfarenhet av arbete med allt från säljledning och strategi till säljteknik och kundkommunikation.

 • Foto på Markus Abrahamsson

  Markus Abrahamsson

  Markus har flerårig erfarenhet inom marknadsföring stöttar företag med workshops, rådgivning eller coachning genom att kombinera teori och praktik. Har varit VD för flera SME-bolag och är aktiv som digital marknadsföringsrådgivare.

 • Foto på Anton Bolin

  Anton Bolin

  Anton har arbetat i mer än 13 år som rådgivare inom finansiering och affärsutveckling. Han har mycket god insyn och förståelse för olika branscher och i vilken fas bolagen befinner sig och vilka mekanismer som driver tillväxt.

Kostnad och tid

Tid - Workshopserien består av fyra workshops à 3 timmar. Totalt 12 timmars utbildning, inklusive 2 timmar personlig rådgivning

Pris - 1 495 kr exkl. moms

Startdatum 13 september - anmäl dig

nikola

"Workshopserien Driva hjälpte mig att bli mer professionell i mitt företagande och identifiera vad jag kan göra för att ta mitt företag till nästa nivå, både på kort och lång sikt"

- Nikola Zivkovic, Matinfluencer och ägare, Foodandcoffeegbg

Kontakt