Analyser och workshops

När du deltar i vårt tillväxtprogram kan ditt företag göra analyser och genomföra workshops som leds av erfarna affärsutvecklare med olika spetskompetenser. Din personliga företagsrådgivare guidar dig och ger förslag på vad som matchar just dina behov. 

Möte med människor i konferensrum med whiteboard

Analyser och workshops

I vårt tillväxtprogram erbjuder vi både analyser och workshops. Vi startar oftast med att göra en analys av nuläget i företaget och kan sedan jobba med företagsanpassade workshops där företagsledningen stärker verksamheten med hjälp av våra affärsutvecklare.

Analyser

En analys är ofta första steget som vi tar tillsammans och görs för att kunna identifiera ditt företags styrkor och utvecklingspotential samt kvalitetssäkrar att den övergripande företagsutvecklingen går i rätt riktning. Vår affärsutvecklare ställer frågor som resulterar i ett underlag till en skräddarsydd handlingsplan med prioriterade aktiviteter för att stärka utvecklingen i ditt företag. Affärsanlysen kan passa lite mindre företag medan Tillväxtanalysen är mer omfattande, läs med om dessa nedan.

Workshops

Det kan innebära att vi föreslår företagsanpassade workshops eller annan typ av rådgivning som görs på plats hos ditt företag, eller via en digital plattform om det är möjligt. Nedan finns ett urval av de workshops vi erbjuder. Vår företagsrådgivare för en dialog med dig kring vad ni behöver och vad som passar bäst för just er situation.

Kontakta oss gärna

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration Affärsutveckling