#Göteborg - tagga Göteborg

Göteborg är en stad väl värd att berätta om. Alla kommunicerar och porträtterar vi staden på olika sätt, i olika kanaler. Men det finns en sak vi kan göra gemensamt för att öka synligheten - tagga #Göteborg! Allt du behöver göra är att inkludera #Göteborg som hashtag i dina inlägg i sociala medier. Du hänger väl på?

Bild på vy av Göteborg och texten Tagga Göteborg

Frågor och svar om att tagga #Göteborg

Publicerar du innehåll i sociala medier?

Underbart! Ditt engagemang kan hjälpa oss sprida budskapet om vår vackra stad och sätta den på kartan både nationellt och internationellt. Detta gynnar oss alla. Om Göteborg mår bra ökar chanserna för framgång inom din verksamhet också. Till exempel kan staden locka mer kompetens och kapital.

Nästa gång du delar något i dina sociala mediekanaler, inkludera gärna några relevanta hashtags, såsom #Göteborg eller #Gothenburg. Skriver du om ett visst ämne? Exempelvis Tech? Se då till att tagga #Gbgtech.

Vi hjälper även människor att upptäcka innehåll relaterat till Göteborg. Hashtags är ett utmärkt sätt att öka både synlighet och sökbarhet.

Ju fler som använder dessa hashtags, desto mer spridning får vi alla. Glöm inte att tagga #Göteborg!

Vad är en tagg?

En tagg, eller hashtag i detta sammanhang, är ett sätt att kategorisera och märka innehåll, särskilt i sociala medier, så att det blir lättare att söka efter och sortera.

Varför ska jag tagga Göteborg? 

Först och främst för att framhäva och marknadsföra den stad där vi verkar. Det skapar stolthet, synlighet och ökar sökbarheten. Ju bättre Göteborg mår, desto bättre blir det också för din verksamhet. Till exempel kan det locka mer kompetens och kapital till området. Dessutom kommer dina inlägg att synas tillsammans med denna hashtag och få bättre spridning.

När och hur ska jag tagga?

Tagga alla inlägg i sociala medier som på något sätt är relaterade till staden. Det kan vara nästan vad som helst. Glöm inte att taggarna #Göteborg eller #Gothenburg alltid kan vara med! 

Bild på människor i möte

Vill du se hur vi använder #Göteborg?

Följ oss i våra sociala kanaler och engagera dig gärna i våra inlägg.

Kontakt