International House Gothenburg

Har du anställt eller är du intresserad av att anställa internationell kompetens? Har du en internationell kollega eller affärspartner som nyligen har flyttat till Göteborgsregionen? Vägled dem gärna till International House Gothenburg. Vi erbjuder skräddarsydd rådgivning, evenemang och mycket mer - allt är helt kostnadsfritt!

International House Gothenburg är en internationell mötesplats

International House Gothenburg finns till för att underlätta för internationell kompetens som flyttar hit, samt för medföljande partners och familjer. Vi erbjuder service för att göra det enkelt att integreras i det svenska samhället, förstå kulturen och lära känna Göteborgsregionen både i och utanför arbetet. Vårt mål är att skapa en smidig övergång och stödja en positiv upplevelse för alla som kommer till regionen.

International House Gothenburg

Drop-in-rådgivning

På International House erbjuder våra experter kostnadsfri rådgivning för internationell kompetens och deras medföljande. Vårt kontor är beläget på Järnvågsgatan 3 i Göteborg och har följande öppettider:

Måndagar: 10:00 - 15:00

Onsdagar: 10:00 -15:00

Fredagar: 10:00 - 12:00

Hitta hit
finansiering och budget business region göteborg

Tips och resurser

Vi driver tillsammans med vår systerorganisation Move to Gothenburg, en webbplats där det finns omfattande information, tips och resurser för både individer som vill flytta till Göteborgsregionen och organisationer som vill attrahera och behålla internationell kompetens.

Läs mer på Move to Gothenburg

Tjänster och erbjudanden på International House Gothenburg

 • radgivning_international_house_gothenburg.jpg
  Kvalificerad rådgivning

  Våra experter ger råd om den svenska arbetsmarknaden och underlättar integration in i det svenska samhället.

 • Midsommarkrans Göteborg
  Event och aktiviteter

  Vi erbjuder tips om boende, det svenska skolsystemet och nätverkande event för att skapa kontakter och lära om den svenska kulturen.

 • Person som sitter och arbetar med finansiering och budgetering på ett café
  Karriärstöd för medföljande

  Vi erbjuder workshops, kurser och andra aktiviteter för att hjälpa medföljande partners att integrera sig på arbetsmarknaden.

Kontakt