Företagsrådgivning i Göteborg

På våra kontor i Angered och Gamlestaden kan du som nyföretagare få kostnadsfri företagsrådgivning och vägledning om hur du startar eller driver ditt företag. Du kan även delta i seminarier, workshops och nätverksträffar.

Kontakta våra experter på företagsrådgivning 

Välkommen till Business Center på Angereds Torg och Yesbox vid Gamlestadens Fabriker! Vi erbjuder kostnadsfri vägledning om företagande och hjälper dig att komma i kontakt med rätt aktörer. Drop-in tider finns varje fredag mellan 11-14, men du kan boka ett personligt möte när som helst. Vi arrangerar även kostnadsfria digitala seminarier och utbildningar om nyföretagande och entreprenörskap.

Dragan Sako, företagsrådgivare på Business Region Göteborg

Företagsrådgivare Dragan Sako

Dragan har hjälpt mer än 3 000 personer att starta eget. Han har själv varit företagare i många år och har bred kunskap inom nyföretagande och entreprenörskap.

Adress: Business Center, Angereds Torg 12, 424 65 Angered, 

Boka möte med Dragan
Foto på Selma Atic, företagsrådgivare på Yesbox

Företagsrådgivare Selma Atic

Selma drivs av att se människor lyckas. Hennes specialområden kretsar kring finansiering och ekonomirådgivning, men hon hjälper dig även hitta rätt kontakter och nätverk.

Adress: Business Center Yesbox, Gamlestadens Fabriker Hus B13, Väverigatan 4, 415 02 Göteborg.

Boka möte med Selma
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/Tillvxtprogrammet/Eventbild-Oka-synlighet-med-digital-marknadsforing_1920x1080px.jpg
7 mar
EVENEMANG  -  7 mar

Digital marknadsföring

Hur kan vi jobba smartare och effektivare med vår digitala marknadsföring? Under en halvdagsworkshop får vi påfyllnad kring möjligheterna som finns med olika digitala verktyg, fördelar och nackdelar samt se över hur vi kan se, mäta och följa upp att vi når önskade resultat och uppsatta...
Läs mer och anmäl dig här
Säkra rätt kompetens till ditt företag - kostnadsfri workshop för företag i Göteborgsregionen
7 mar
EVENEMANG  -  7 mar

Säkra rätt kompetens

Vet du vilken ny kunskap ditt företag måste utveckla eller anställa för att vara konkurrenskraftigt de närmaste åren? Denna workshop passar ledare i små och medelstora företag.
Läs mer och anmäl dig här
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/YESBOX/Feminine_power_aw_20.png
7 mar
EVENEMANG  -  7 mar

AFTER WORK - FEMININE POWER

AFTER WORK  -  FEMININE POWER 
Läs mer och anmäl dig här
Kontakta oss om företagsrådgivning