Bild på människor på kontor

Tillväxtprogrammet

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med Tillväxtprogrammet hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och en hållbar tillväxt. Vi ger ditt företag verktyg för att utvecklas!

Skapa långsiktig tillväxt

Företag som deltar i Tillväxtprogrammet går bättre och anställer fler. Varje år låter vi analysföretaget Bisnode göra en tillväxtrapport för att se hur det går för medlemmarna i Tillväxtprogrammet jämfört med en kontrollgrupp. Resultaten visar gång på gång - företag som deltar i programmet går bättre i samtliga mätkategorier.

Boka kostnadsfritt startmöte

Bild på två hexagoner med text och foto
Bild på människor som skakar hand

Företag som deltar i Tillväxtprogrammet

Sedan 1997 har vi på Business Region Göteborg stärkt utvecklingen för små och medelstora företag i Göteborgsregionens 13 kommuner. I vårt Tillväxtprogram deltar företag som X2 Wireless AB och Fighter Centre. 

Läs mer om vilka företag som deltar
Jan Fineman, senioranalytiker på Dun & Bradstreet

– BRG:s tillväxtprogram visar ett oerhört starkt resultat, något av det starkaste vi uppmätt faktiskt. Jag har dubbel- och trippelkontrollerat siffrorna och de stämmer. Företag som jobbar på detta sätt visar bättre tillväxt och tillväxtprogrammet visar år efter år upp en god utveckling vilket är imponerande.

Jan Fineman, analysföretaget Dun & Bradstreet

Läs hela Tillväxtrapporten
Foto på kvinna i möte

För vem passar Tillväxtprogrammet?

Tillväxtprogrammet riktar sig främst till små och medelstora etablerade företag i Göteborgsregionen som vill utvecklas, växa framgångsrikt och öka sin omsättning. Vi erbjuder personlig rådgivning, expertstöd, analyser, seminarier och workshops. Vår målsättning är att hjälpa dig och ditt företag att nå framgång och uppnå era önskade resultat.

Läs mer om programmets upplägg
Bild på en kvinna som håller föredrag

Vår arbetsmodell Tillväxthjulet

Vi arbetar utifrån modellen Tillväxthjulet. Modellen består av 8 avgörande nyckelfaktorer för att företag ska kunna skapa långsiktig tillväxt. Arbetsmodellen är ett kraftfullt ramverk för att små och medelstora företag ska nå sin fulla potential. 

Genom forskningsbaserad kunskap och omfattande erfarenhet från näringslivet vägleder vi företagare och ledare att optimera sina affärsstrategier och nå framgång.

Så fungerar vår tillväxtmodell
Foto på personer i möte

Kostnad och tid

Tid - Tidsåtgången i vårt tillväxtprogram anpassas helt efter din önskade aktivitetsnivå.

Pris - Medlemskap i Tillväxtprogrammet inleds till en kostnad av 10 000 kr det första året, och därefter 7500 kr per följande år. 

Innan du blir medlem kan du boka ett kostnadsfritt möte med någon av våra rådgivare för att få mer information och lägga upp en plan för hur ditt företag kan nyttja tillväxtprogrammet.

Boka kostnadsfri rådgivning
Bilder på människor som skrattar

Maximera din tillväxt med vårt fördjupningsprogram

För att fullt ut möta ditt företags unika behov och erbjuda en optimal tillväxtupplevelse har vi utvecklat ett brett utbud av fördjupnings- och tillvalsmöjligheter som kompletterar Tillväxtprogrammet. Dessa alternativ är skräddarsydda för att du ska kunna forma din egen tillväxtresa och erhålla den exakta rådgivning och expertis som krävs för att lyfta ditt företag till nästa nivå.

Läs mer om tillväxt och fördjupning
Bild på Ann-Charlotte Bjurbäck

Lär dig attrahera och behålla rätt kompetens

Vilka utmaningar finns kopplat till nya generationer arbetssökande och vilka trender ser vi framåt? Välkommen på seminariet Svar Direkt förmiddagen den 9 november.

Anmäl dig till Svar Direkt
Bild på Jonas Eriksson

Blixtsnabba beslut med Jonas Eriksson

Om du någonsin har undrat hur det är att fatta blixtsnabba beslut för fotbollstjärnor som Zlatan, Messi och Ronaldo, eller om du är intresserad av att lära dig mer om ledarskap under extrem press och betydelsen av teamwork, så är detta Ledarseminariet du inte vill missa!

Anmäl dig till vårt Ledarseminarium 7 dec
intresseanmälan

Intresseanmälan Tillväxtprogrammet

Lämna dina kontaktuppgifter så hör en av våra rådgivare av sig för att se hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Kontakta mig om Tillväxtprogrammet