Leende ung man som symboliserar ledarskap inom Tillväxtprogrammet, med samarbetande kollegor i bakgrunden.

Tillväxtprogrammet

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med Tillväxtprogrammet hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och en hållbar tillväxt. Vi ger ditt företag verktyg för att utvecklas!

Skapa långsiktig tillväxt

Företag som deltar i Tillväxtprogrammet går bättre och anställer fler. Varje år låter vi analysföretaget Bisnode göra en tillväxtrapport för att se hur det går för medlemmarna i Tillväxtprogrammet jämfört med en kontrollgrupp. Resultaten visar gång på gång - företag som deltar i programmet går bättre i samtliga mätkategorier.

Kontakta oss

Bild på två hexagoner med text och foto

Det finns så mycket bra hjälp att hämta från Tillväxtprogrammet i form av erfarenhet och kompetens, och så mycket stöd att få på vägen. Det är helt klart en tillgång som vi har haft väldigt stor nytta av i vår utvecklingsresa”.

- Henrik Attefors, medgrundare av Biner

Genom Tillväxtprogrammet har vi fått helt ovärderlig hjälp. Både genom det stora kontaktnätet vi har fått och genom de duktiga konsulterna som stöttat, gett oss kunskap och varit bollplank.

- Amelie Hellners Johnson, vd Haj Agency

Foto på kvinna i möte

För vem passar Tillväxtprogrammet?

Tillväxtprogrammet riktar sig främst till små och medelstora etablerade företag i Göteborgsregionen som vill utvecklas, växa framgångsrikt och öka sin omsättning. Vi erbjuder personlig rådgivning, expertstöd, analyser, seminarier och workshops. Vår målsättning är att hjälpa dig och ditt företag att nå framgång och uppnå era önskade resultat.

Läs mer om programmets upplägg
Bild på en kvinna som håller föredrag

Vår arbetsmodell Tillväxthjulet

Vi arbetar utifrån modellen Tillväxthjulet. Modellen består av 8 avgörande nyckelfaktorer för att företag ska kunna skapa långsiktig tillväxt. Arbetsmodellen är ett kraftfullt ramverk för att små och medelstora företag ska nå sin fulla potential. 

Genom forskningsbaserad kunskap och omfattande erfarenhet från näringslivet vägleder vi företagare och ledare att optimera sina affärsstrategier och nå framgång.

Så fungerar vår tillväxtmodell
Foto på personer i möte

Kostnad och tid

Tid - Tidsåtgången i vårt tillväxtprogram anpassas helt efter din önskade aktivitetsnivå.

Pris - Medlemskap i Tillväxtprogrammet inleds till en kostnad av 12 000 kr det första året, och därefter 7500 kr per följande år. 

Innan du blir medlem kan du boka ett kostnadsfritt möte med någon av våra rådgivare för att få mer information och lägga upp en plan för hur ditt företag kan nyttja tillväxtprogrammet.

Boka kostnadsfri rådgivning
Bilder på människor som skrattar

Maximera din tillväxt med vårt fördjupningsprogram

För att fullt ut möta ditt företags unika behov och erbjuda en optimal tillväxtupplevelse har vi utvecklat ett brett utbud av fördjupnings- och tillvalsmöjligheter som kompletterar Tillväxtprogrammet. Dessa alternativ är skräddarsydda för att du ska kunna forma din egen tillväxtresa och erhålla den exakta rådgivning och expertis som krävs för att lyfta ditt företag till nästa nivå.

Läs mer om tillväxt och fördjupning
Företagare berättar

Företagare berättar om sina framgångar och de svårigheter de stött på. Upptäck hur små och medelstora företag i Göteborgsregionen har navigerat genom utmaningar, förvandlat motgångar till möjligheter och skapat vägar framåt. Att få insyn i andra företagares berättelser och lärdomar kan ge värdefull inspiration och insikt för din egen företagsresa.

Ta del av företagarnas berättelser

intresseanmälan intresseanmälan
Intresseanmälan Tillväxtprogrammet

Kontakta mig om Tillväxtprogrammet