Digital, social, genial - Bli en stjärna på den digitala himlen!

YESBOX

hus B13, Gamlestadsvägen 4, Gamlestadens Fabriker, Göteborg

tisdag 15 maj 2018

08:30 - 11:30

Den digitala utvecklingen ger många möjligheter. Inspireras av Siduri Poli, Changers Hub, som brinner för inkludering och allas medverkan till ett innovativt Sverige, och Veronica Stenberg, Be Better Online, som visar hur du med små medel kan nå framgång med ditt sociala företag i digital marknadsföring. Välkommen till vårens andra sociala affärsdag!
Social affärsdag 15 maj på Yesbox, Göteborg - Digital, social, genial - Bli en stjärna på den digitala himlen! Välkommen till en kunskapsspäckad förmiddag med Veronica Stenberg, Be Better Online och Siduri Poli, Changers Hub.
Välkommen till en inspirerande förmiddag med Veronica Stenberg (vänster), Be Better Online och Siduri Poli (höger), Changers Hub.

Program

8.30 - 9.00 Registrering och Frukost

9.00 - 11.30 Event

- Sociala innovationer - och hur vi tar till vara på allas idéer
Siduri Poli är digital affärsutvecklare med erfarenhet från start-up-branschen som brinner för inkludering och demokratisering av innovationsprocessen. Följ med på Siduri Polis resa som social entreprenör och hennes syn på hur innovation och ny teknik kan kopplas till demokrati och inkludering. Hon kommer att prata om vägen till framgång, men också om möjligheter och utmaningar med att arbeta med stora sociala samhällsfrågor i ett lokalt sammanhang. Och hur man håller orken och engagemanget uppe - även vid motgångar.

Sirudi Poli är medgrundare till entreprenörshubben Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer. Hon har en bakgrund som teknikexpert för några av Sveriges största medier, samt lång historik inom start-up branschen som medgrundare och digital affärsutvecklare. Siduri Poli är bland annat utsedd till Årets Digitala Inspiratör av IDG och CIO Sweden, en av Årets Supertalanger inom kategorin "Samhällsbyggarna" av Veckans Affärer, Framtidens Mäktigaste av TCO samt Årets Uppstickare av Shortcut.

- Så arbetar du med digital marknadsföring med begränsade resurser
Veronica Stenberg, strateg på Be Better Online, tar oss med på en digital idé-resa på hur du kan tänka utanför boxen för att nå din målgrupp med digital marknadsföring. Hon går igenom olika kanalers styrkor och svagheter och kommer även att ge dig en enkel metodik för att mäta effekten av ditt arbete - så att du vet att du jobbar rätt!

Veronica Stenberg  arbetar med affärsutveckling med fokus på hur varumärken och organisationer kan gå från traditionell marknadsföring till kommunikation anpassad för en ny digital verklighet. Hon har 14 års erfarenhet från såväl kund- som byråvärlden och med gedigen erfarenhet av både digital strategi och affärsutveckling som genererar mätbara resultat. Sedan ett par år tillbaka bor och jobbar hon i Göteborg men har under 5 år bott och verkat i London. På fritiden driver hon en recept-blogg som fokuserar på veganska recept och reseguider för den som vill hitta vegan-mat på coola platser runt om i världen.

Mellan föreläsningarna blir det också paus och tid för mingel med övriga deltagare.

Sista anmälningsdag är den 8 maj.

Varmt välkommen!

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend