Kundoptimera innovationsprocessen! Innovationsworkshop den 9 september

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5, Göteborg

måndag 9 september 2019

09:00 - 12:00

Innovationer i all ära men om kunden inte vill ha dem så har mycket tid och pengar lagts ner i onödan. Det finns dock vetenskapligt grundade metoder för att säkra kundperspektivet redan tidigt i innovationsarbetet, så att lösningarna helt enkelt blir träffsäkrare. Kundlyftet har verktyg och modeller för att göra detta på ett systematiskt och verifierat sätt. Nu bjuder vi in till en halvdags workshop den 9/9 för att ni ska få lära er mer om denna metodik inom servicedesign.
Kundoptimera innovationsprocessen! Innovationsworkshop den 9 september

I workshopen kommer hokahey consulting, som står bakom Kundlyftet, med hjälp av tre olika utmaningar lära deltagarna hur kundcentrerad utveckling kan gå till. Vi kommer få ta del av konkreta modeller, verktyg och förhållningssätt för att hantera dessa genom att medvetet gå från ett inifrån-och-ut-tänkande till ett utifrån-och-in-tänkande. 

Målet med workshopen är att deltagarna vet vad de ska göra i sina organisationer för att säkra kundcentreringen i hela innovationsarbetet.

Upplägget är interaktivt med en blandning av föreläsning, dialog i storgrupp och praktiska övningar i smågrupper. Du kan ta med dig egna exempel och frågor men det behövs inte om du bara vill lära dig om servicedesign.

När: 9 september kl 9-12
Var: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5

Anmälan senast den 6 september, antalet platser är begränsat. Vi bjuder på fika. Workshopen är kostnadsfri, men en no show-avgift på 300 kr tas ut vid avanmälan senare än 24 h innan start. (Du anmäler dig längst ner på sidan.)

Innovationslabbet anordnas av Business Region Göteborg tillsammans med ADA.

---------------------------------------------------

Business Region Göteborgs innovationslabb bygger på ett 360°-tänkande. Vi bjuder in näringsliv, akademi, förvaltningar och behovsägare, samt ser särskilt till att vi har kreatörer med - för att få med så många perspektiv som möjligt. Ibland gör vi även kortare Innovationsworkshops där vi vill lyfta fram en metodik eller något spännande sätt att jobba med innovation. Kontakta azadeh.kazemi@businessregion.se om du har frågor.

Läs mer om innovationslabben här:
Innovationslabb - innovation med kraft från kreatörer

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend