Hitta internationella affärskontakter

Funderar du på att ta steget ut på den internationella marknaden? Vi hjälper små och medelstora företag med förmedling kring internationella affärspartners och kontakter. Våra företagsrådgivare erbjuder även kostnadsfri information och råd om EU-regler och finansiering. Välkommen att kontakta oss! 

resa
Vi hjälper dig som driver ett litet eller medelstort företag att stärka din konkurrenskraft på den internationella marknaden. Genom oss har du möjlighet att växa mer!
Linda Emilsson, Chef internationalisering
Kvinna håller en presentation för en grupp i konferenslokal

Internationella affärskontakter

Vad har ditt företag för behov i nästa steg?

  • Behöver ni nå nya kunder och leverantörer? 
  • Har företaget innovationer eller ny teknik att erbjuda marknaden? 
  • Letar ni efter tekniklösningar eller nästa generations innovation för ert eget utvecklingsarbete?

Hör av er till oss!

Information och rådgivning 

Vi svarar på dina frågor!

Vi kan hjälpa dig ta nästa steg genom att kostnadsfritt informera, utbilda och vägleda dig som företagare om möjligheterna på den internationella marknaden. 

  • EU-finansiering
  • Immaterialrätt
  • CE-märkning 
  • Tull och moms
Samtal mellan två personer i kontorsmiljö framför dator
Coachning och rådgivning

Innovationscoachning 

Vi hjälper dig utvecklas med ditt företag

Tillsammans ser vi till att ditt företag klarar av att generera, utveckla och lansera nya tjänster, processer, produkter, samt affärs- och organisationsmodeller som kan möta framtidens utmaningar. Vi hjälper dig med: 

  • Analys av företaget och coachning av innovationsspecialister.
  • Rådgivning vid innovationsutveckling. 

Hitta aktuella erbjudanden och event

I Exportcenter Västs internationella kalender kan ni hitta event och erbjudanden som kan hjälpa er i resan mot internationalisering.

Länk till kalendariet
Exportcenter Väst

Om Enterprise Europe Network 

Vi på Business Region Göteborg är värdorganisation för världens största affärsnätverk, Enterprise Europe Network. Genom detta affärsnätverk hjälper vi dig att hitta internationella affärspartners. Vi har en stark lokal förankring med närvaro i fler än 60 länder runt om i världen.  

Läs mer om Enterprise Europe Network här

Exportcenter Väst

Exportcenter Väst består av alla offentliga aktörer som stöttar företag i de internationella affärerna och Business Region Göteborg är en av dem. Genom samverkan ska vi underlätta i alla delar av processen för import och export. Det räcker med att kontakta en av aktörerna för att få rätt kontaktvägar till den informationen du söker. 

Aktörer som är en del av Exportcenter Väst: ALMI,Business Region Göteborg, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Industriell Dynamik, SEK, Tillväxtverket, Västra Götalandsregionen, Västsvenska Handelskammaren

Läs mer om Exportcenter Väst här

Industriell Dynamik

För att stötta företag i teknik- och affärsutvecklingsfrågor så är Business Region Göteborg också en del av Industriell Dynamik, ett regionalt nätverk av industriell expertkompetens. Vi erbjuder kostnadsfri behovsanalys, rådgivning och skräddarsydd förmedling av expertkompetens. 

Aktörer som är en del av Industriell Dynamik: Business Region Göteborg, Chalmers Industriteknik, Connect Väst, Göteborgs Tekniska College, Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, Högskolan i Borås, Högskolan Väst, IDC West Sweden, IUC Sjuhärad, IUC Väst, Johanneberg Science Park, RISE 

Läs mer om Industriell Dynamik här

Kontakta oss gärna

Arbetsgrupp Enterprise Europe Network

Vi hjälper dig som driver ett litet eller medelstort företag att stärka din konkurrenskraft på den internationella marknaden. Välkommen att kontakta oss på epost: enterpriseeurope@businessregion.se eller via någon av våra medarbetare nedan.

Linda Emilsson
Chef Internationalisering
Arbetsområden: EU program Studiebesök Internationalisering
Anki Gustafsson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Internationalisering Exportutveckling Affärsutveckling
Seymur Badirkhanov
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Exportutveckling Internationalisering
Katarina Clase
Näringslivsutvecklare
Arbetsområden: Exportutveckling Studiebesök Miljöteknik
Enterprise Europe Network logotyp och EU-flagga