Följ oss i våra kanaler

Upptäck möjligheterna i Göteborgsregionen med Business Region Göteborg. Följ oss i våra kanaler och få tillgång till värdefull kunskap, omfattande nätverk och spännande samarbeten.

Bild på kvinna som lyssnar i hörlurar

Podcast

Vår podcast Business Göteborg är podden om Göteborgsregionens näringsliv. En podd med företagare, näringslivsprofiler och spännande start-ups. Programledare är Emanuel Carlsten. Finns där poddar finns.

Lyssna via vår hemsida

Lyssna via Spotify

Aktuellt nyheter rapport Business Region Göteborg

Nyhetsbrev

Vi har flera olika nyhetsbrev. Du kan själv välja vilket ämne du är mest intresserad av och vill prenumerera på.

Till nyhetsbrevet

Bild på dator och människa

Sociala medier

Med vår närvaro i sociala kanaler finns vi där vår målgrupp finns och bidrar till ett ökat engagemang kring Göteborgsregionens näringsliv. Följ oss och engagera dig gärna i våra inlägg.

Linkedin

Facebook

Instagram 

Internationella kanaler

Foto på människor i möte

Kalender

I vår kalender hittar du evenemang om allt från affärsutveckling och offentliga upphandlingsfrågor till branschspecifika ämnen och stora internationella seminarier. 

Kolla in kalendern

Omslaget på fakta & statistik mote en bakgrund som visar havet

Rapporter, fakta och statistik

Vi tar löpande fram olika rapporter och publikationer, som t.ex. Fakta & statistik, Konjunkturrapporten, Näringsliv & Tillväxt, Arbetslöshet, och Företagande-rapporten.

Till våra publikationer

Till kommunfakta

Digital kommunikation och vårt förhållningssätt

En stark digital närvaro är avgörande i dagens affärsvärld, oavsett om det gäller företag eller offentlig sektor. På Business Region Göteborg prioriterar vi digital kommunikation för att nå vår målgrupp där de är mest aktiva. Vi övervakar ständigt våra digitala kanaler för att skapa engagemang och nå en bred publik i termer av både demografi och geografi. Om vi ser att användningen minskar i en kanal samtidigt som intresset ökar i en annan, utvärderar vi situationen och gör de nödvändiga anpassningarna för att bäst möta vår målgrupp.

Framför gärna dina synpunkter

Vi välkomnar gärna dina synpunkter, positiv såväl som konstruktiv kritik. Engagera dig med oss i våra sociala kanaler eller kontakta oss via e-post på info@businessregion.se eller telefon på 031-3676100. Din åsikt är viktig för oss och hjälper oss att bli ännu bättre.

Inlägg som plockas bort

Vi tar bort kränkande inlägg, grovt språk, förtal, hot, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden, trakasserier och andra angrepp från våra sociala kanaler. Detsamma gäller olovliga våldsskildringar, pornografi, uppmaningar till brott, upphovsrättsskyddat material och uppgifter som är skyddade av sekretess. Kommersiell reklam för produkter, tjänster och företag, spam och upprepade inlägg tas också bort. Vi stöder endast insamlingar som är sanktionerade av Göteborgs Stad, och vår sida är inte ett forum för partipolitiska diskussioner. Diskussioner som inte rör Business Region Göteborgs verksamhet kan också komma att tas bort. Det är redaktionens ansvar att avgöra vad som kategoriseras under dessa riktlinjer