Ledig mark och lokaler i Göteborgsregionen

Här kan du söka i Göteborgsregionens samlade utbud av lediga lokaler och tillgänglig verksamhetsmark.
Ledig mark och lokaler i Göteborgsregionen

Lediga lokaler i regionen

Business Region Göteborg erbjuder alla företag som söker ny lokal, kontor, butik eller lager/logistik kostnadsfri hjälp med lokalsök i Göteborgsregionen. För dig som vill söka på egen hand finns tre databaser att söka i. Utbudet är likartat men för bästa resultat kan du söka i samtliga.

Lokaldatabasen är en specialdatabas med utökade sökmöjligheter för Göteborgsregionens 13 kommuner. Du kan också söka via exempelvis Lokalnytt eller Objektvision och på fastighetsbolagens hemsidor.

Har du ett nystartat företag kan ett kontorshotell vara ett bra alternativ att hyra in sig i. Utbudet förändras hela tiden så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Tveka inte att höra av dig till oss för hjälp med lokalsök och tips på kontorshotell.

Söker du ledig mark i Göteborgsregionen?

Genom vårt starka samarbete med kommunerna i vår region har vi utvecklat en databas Mark för Näringslivetöver den mark som är tillgänglig för näringslivet. Här hittar du främst kommunalägd mark. I databasen finns både mark som är detaljplanelagt och utvecklingsområden. För att hitta privat mark bör du söka på respektive fastighetsbolags hemsida och lokaldatabaserna ovan.

Vi på Business Region Göteborg har stort kontaktnät i regionen så tveka inte att höra av dig till oss för hjälp med att hitta mark som passar dig.

OBS databasen är under utveckling och kommer fyllas på under hösten

Tillgänglig Mark i Göteborgsregionen

Färgbox

Databasen Mark för Näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg AB (BRG) i samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner.

Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, gör databasen det möjligt att analysera näringslivets behov av mark på ett nytt sätt. Databasen hjälper oss att skapa bättre lösningar för framtiden, så att ditt företag och övriga näringsliv kan utvecklas i samspel med infrastruktur, boende och miljö. Databasen fungerar som inkörsport för fortsatta kontakter och en enklare etableringsprocess.

 

Tip a friend