Ledig mark och lokaler i Göteborgsregionen

Här kan du söka i Göteborgsregionens samlade utbud av lediga lokaler och tillgänglig verksamhetsmark.
Ledig mark och lokaler i Göteborgsregionen

Business Region Göteborg har ett långvarigt och väl utvecklat samarbete med både kommunala och privata fastighetsbolag och hyresvärdar i Göteborgsregionen. Därför har vi goda möjligheter att hjälpa dig och ditt företag att hitta just det läge och de lokaler som behövs.

Letar du efter lokal för din verksamhet så kan du själv söka i Lokaldatabasen. Du kan också söka via exempelvis Lokalnytt eller Objektvision.

Kontorshotell ett bra alternativ för det lilla företaget

Har du ett nystartat företag kan ett kontorshotell vara ett bra alternativ att hyra in sig i. Utbudet förändras hela tiden så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Söker du ledig mark i Göteborgsregionen?

Har du planer på att investera eller etablera i Göteborgsregionen kan du hitta tillgänglig mark i markdatabasen ”Mark för näringslivet”. Här får du som investerare kvalificerad information om tänkbara lokaliseringsalternativ. I databasen finns den mark som är tillgänglig i dag och inom den kommande femårsperioden. Databasen uppdateras i takt med att ny mark tillkommer eller säljs. Du kan själv söka tillgänglig mark i databasen Mark för näringslivet.

Ny markdatabas är underutveckling, mer info kommer inom kort.

Färgbox

Databasen Mark för Näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg AB (BRG) och Göteborgsregionens Kommunalförbund (GR) i samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner.
Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, gör databasen det möjligt att analysera näringslivets behov av mark på ett nytt sätt. Databasen hjälper oss att skapa bättre lösningar för framtiden, så att ditt företag och övriga näringsliv kan utvecklas i samspel med infrastruktur, boende och miljö. Databasen fungerar som inkörsport för fortsatta kontakter och en enklare etableringsprocess.

 

Tip a friend